Lirik Lagu Nella Kharisma - Mending Pedhot

Lirik Lagu "Mending Pedhot" dari Nella Kharisma. Lagu ini diciptakan oleh Pendhoza dan ada di dalam album Live Show Jitunada yang didistribusikan oleh label Sakura Records. Sebelumnya, lagu ini pernah dibawakan oleh Pendhoza. Berikut cuplikan teks lagunya "janji janji janji marang awakku nyatane mung palsu palsu soko lambemu sakjane …".

Lirik Lagu Nella Kharisma - Mending Pedhot

Penyanyi : Nella Kharisma
Judul Lagu : Mending Pedhot
Ciptaan: Pendhoza
Album: Live Show Jitunada
Label : Sakura Records

"Mending Pedhot" adalah lagu single terbaru dari Nella Kharisma. Berikut ini lirik lagu Mending Pedhot yang dinyanyikan oleh Nella Kharisma, semoga saja lagu ini bisa menghibur.
Lirik Lagu Mending Pedhot

janji janji janji marang awakku
nyatane mung palsu palsu soko lambemu
sakjane aku ngerti kowe kuwi mung ngapusi
nanging opo awak iki iseh tresno setengah mati

aduh puyeng sirah iki mubeng ra karuan
mikirke kowe cah ayu sing nggawe pikiran
neng ngopo kok koyok ngene mendino tok sepelekke
opo ora mikir kowe iki sing tak tresnani
opo uwes lali kowe ki sing tak enteni
nanging kabeh janji kuwi wes ora terbukti
mung nglarani ati, pasrah karo Sang Ilahi

wes cukup cukup cukup anggonmu leh sandiworo
nek pancen ra tresno tresno luwih becik kowe lungo
raiso tepo sliro, nggawe atiku nelongso
mending pedhot wae, golek tresno sing liyane

aku trimo pedhot senajan rasane abot
wes bacut kuciwo amung gawe aku loro
ati wes rabiso neruske dalane cerito
marang kowe cah ayu mergo janji palsumu
wes cukup semene anggonku nyanding awakmu
senajan roso tresno isih ono mring sliramu
saiki kowe lungo soko adohe mripatku
aku kudu kuat najan pisahan ro awakmu

ibarat tibo tasih ketiban ondo
wes loro tambah disio-sio
opo kowe kuwi wes ora mikir
timbang ngerasakke tresnomu aku trimo sumingkir

janji janji janji marang awakku
nyatane mung palsu palsu soko lambemu
sakjane aku ngerti kowe kuwi mung ngapusi
nanging opo awak iki iseh tresno setengah mati

wes cukup cukup cukup anggonmu leh sandiworo
nek pancen ra tresno tresno luwih becik kowe lungo
raiso tepo sliro, nggawe atiku nelongso
mending pedhot wae, golek tresno sing liyane

Disclaimer : Blog ini tidak menyediakan link Download lagu Nella Kharisma - Mending Pedhot mp3. Blog ini hanya menyediakan kumpulan lirik lagu Dunia beserta chord dan kunci Gitar. Semua materi lagu dan lirik merupakan hak cipta dari pemilik yang bersangkutan.

Comments

Popular posts from this blog

Lirik Lagu Ify Blink - Kembalilah

Lirik Lagu Pricilla Blink - Tell Me Why

Lirik Lagu Iyeth Bustami - Laila Canggung