Home » » Lirik Lagu Bojomu Turahanku - Via Vallen

Lirik Lagu Bojomu Turahanku - Via Vallen

Lirik Lagu "Bojomu Turahanku" dari Via Vallen. Lagu ini ada di album Prisma Kebacut Baper yang didistribusikan oleh label Prisma. Berikut cuplikan teks lagunya "aku wis ngiro bakale endinge koyo ngene la kowe cs …".

Lirik Lagu Bojomu Turahanku - Via Vallen

Lirik Lagu Bojomu Turahanku - Via Vallen

Details

Penyanyi : Via Vallen
Judul Lagu : Bojomu Turahanku
Album : Prisma Kebacut Baper

“Bojomu Turahanku" merupakan single terbaru dari Via Vallen. Berikut Lirik Lagu Bojomu Turahanku yang dinyanyikan oleh Via Vallen. Semoga lagu tersebut bisa menghibur anda.
Lirik Bojomu Turahanku

aku wis ngiro bakale
endinge koyo ngene
la kowe cs kentelku
la kok malah nyuduk aku

jane aku kudu ngguyu
nyawang kowe ngece aku
bojomu sing jare lugu
kuwi ngono turahanku

opo ra eling mbiyen dek jamane keremu
yo mung aku sing mok gae tambal butuhmu
aku ora ngiro saiki kowe nyuduk aku
mergo saiki wis rumongso mulyo uripmu

senajan kowe gocek duwik olehmu mbabu
nanging ojo sak penake kowe nyuduk kancamu
wis eruh yen bojomu kuwi biyene bojoku
panggah mbok terak wae ra ngerti rambu rambu

aku wis ngiro bakale
endinge koyo ngene
la kowe cs kentelku
la kok malah nyuduk aku

jane aku kudu ngguyu
nyawang kowe ngece aku
bojomu sing jare lugu
kuwi ngono turahanku

aku wis ngiro bakale
endinge koyo ngene
la kowe cs kentelku
la kok malah nyuduk aku

jane aku kudu ngguyu
nyawang kowe ngece aku
bojomu sing jare lugu
kuwi ngono turahanku

mangkane aku ngguyu pundak karo rupamu
sajake kok nggragas tenan ngopeni turahanku
opo pancen ra iso yen sliramu golek liyo
kok sampek tego kowe ngleleti bojone konco

ning panggah saiki aku isih rek jego
sing gatel kuwi kowe opo trahe gendakanmu
tapi aku matur nuwun sok mben nek tenan kowe
anggene ngrumat apik sing dadi turahanku

aku wis ngiro bakale
endinge koyo ngene
la kowe cs kentelku
la kok malah nyuduk aku

jane aku kudu ngguyu
nyawang kowe ngece aku
bojomu sing jare lugu
kuwi ngono turahanku

Disclaimer : Blog ini tidak menyediakan link Download lagu Bojomu Turahanku - Via Vallen mp3. All song lyrics on this website is copyright / property of the authors, artists, bands and music labels are concerned. all materials contained in this site including the lyrics of the song are for promotional and evaluation purposes only.
Thanks for reading Lirik Lagu Bojomu Turahanku - Via Vallen

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »
Berita Terkini
Kumpulan Lirik Lagu Updated at: September 11, 2017