Home » » Lirik Lagu Tresno Suci - Nella Kharisma

Lirik Lagu Tresno Suci - Nella Kharisma

Lirik Lagu "Tresno Suci" dari Nella Kharisma. Lagu ini diciptakan oleh Dwi Subagio dan masih berupa single yang didistribusikan oleh label DSA Record. Berikut cuplikan teks lagunya "mas tresno iki ora ono sing biso nganteni masio kowe gawe loro ati …".

Lirik Lagu Tresno Suci - Nella Kharisma

Lirik Lagu "Tresno Suci" dari Nella Kharisma. Lagu ini diciptakan oleh Dwi Subagio dan masih berupa single yang didistribusikan oleh label DSA Record.

Details

Penyanyi : Nella Kharisma
Judul Lagu : Tresno Suci
Ciptaan : Dwi Subagio
Album: The Best Nella Kharisma Vol 4
Label : DSA Record

“Tresno Suci" merupakan single terbaru dari Nella Kharisma. Berikut Lirik Lagu Tresno Suci yang dinyanyikan oleh Nella Kharisma. Semoga lagu tersebut bisa menghibur anda.
Lirik Tresno Suci

mas
tresno iki ora ono sing biso nganteni
masio kowe gawe loro ati iki
aku isih tetep tresno mas

aku ora biso nglalekke sliramu
soko atiku
sing tak jaluk amung sadarmu
elingo karo anak bojomu iki mas

ning opo kowe tego ninggalake aku
wes ora eling karo janji setiomu
sing kok ucapake ning ngarep penghulu
nalikane kowe ngerabi awakku iki

opo kowe ra iling naliko jaman semono
kowe janji setio marang aku
nganti mbesuk tumeko ing pati
tapi opo saiki banjur kowe ngelali

opo ora iling maneh karo anak bojomu
sing saben dino ngenteni tekamu
sing tak jaluk yo mung sadarmu
baliyo marang aku ilingo karo anak bojomu

tresno iki tak jogo mung kanggo sliramu
nganti kapan wae kowe tetep tak tunggu
sing tak jaluk mung siji eling lan sadarmu
mugo wae kowe iling marang janji setiomu

ning opo kowe tego ninggalake aku
wes ora eling karo janji setiomu
sing kok ucapake ning ngarep penghulu
nalikane kowe ngerabi awakku iki

tresno suci iki tetep tak jogo
nganti saiki masio kowe sering ngeloro ati
wes pirang pirang sasi kabarmu tak enteni
saben bengi aku yo mung ngelus dodo iki

kadung anakmu takon kapan bapakku bali
ngertenono neng njero batin iki keloro loro
neng opo kowe tego mentolo
ninggalke aku lungo karo wanito liyo

tresno iki tak jogo mung kanggo sliramu
nganti kapan wae kowe tetep tak tunggu
sing tak jaluk mung siji eling lan sadarmu
mugo wae kowe iling marang janji setiomu

Disclaimer : Blog ini tidak menyediakan link Download lagu Tresno Suci - Nella Kharisma mp3. All song lyrics on this website is copyright / property of the authors, artists, bands and music labels are concerned. all materials contained in this site including the lyrics of the song are for promotional and evaluation purposes only.
Thanks for reading Lirik Lagu Tresno Suci - Nella Kharisma

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »
Berita Terkini
Kumpulan Lirik Lagu Updated at: September 11, 2017